Prowadzisz pensjonat lub hotel z opcją all inclusive i poszukujesz wygodnego sposobu na serwowanie wody i napojów bez limitu? Przedstawiamy rozwiązanie dużo tańsze i łatwiejsze w obsłudze niż napoje w butelkach. Dyspenser postmix to urządzenie do przygotowywania napojów z syropu, które doskonale nadaje się do samoobsługi. Możesz postawić go w sali śniadaniowej lub w innym dowolnym miejscu. Posiada nowoczesny design i moc generowania sporych oszczędności. Idealny do serwowania wody. Przekonaj się, czy sprawdzi się w Twoim biznesie.
Dyspenser postmix do serwowania napojów i syropy HMDrinks
Dyspenser postmix służy do szybkiego przygotowywania i serwowania napojów gazowanych. Jak to działa? Napój powstaje na bazie połączenia syropu gastronomicznego i wody. Dzięki filtrowi wody, butli z gazem CO2 oraz wmontowanemu systemowi chłodzenia, maszyna daje możliwość serwowania nie tyko schłodzonych i nagazowanych napojów, ale także wody – zarówno gazowanej, jak i tej bez bąbelków.
Do niedawna opcja serwowania napojów z syropu dostępna była tylko dla największych graczy z branży HoReCa. Odkąd na rynku pojawiła się marka HMDrinks, syropy gastronomiczne są dostępne dla każdego klienta biznesowego i korzystanie z tego rozwiązania staje się coraz bardziej popularne.
HMDrinks oferuje syropy wysokiej jakości, w czterech najbardziej popularnych smakach: Cola, Lemoniada, Orange i Ice Tea. Syropy świetnie się sprawdzają nie tylko do przyrządzania napojów gazowanych z dyspensera, ale także do przygotowania lemoniady i mrożonej herbaty. Aby zaserwować swoim gościom te orzeźwiające napoje w słoju, nie trzeba posiadać urządzenia postmix. Wystarczy syrop z wodą wymieszać ręcznie w odpowiednich proporcjach.
Dyspenser postmix – wygoda w każdym aspekcie
Jeśli zależy Ci na wygodnym serwowaniu napojów i wody, to rozwiązanie z pewnością Cię usatysfakcjonuje. Urządzenie postmix dostosowane jest do samoobsługi. Wystarczy podstawić pod nalewak kubeczek i nacisnąć wybrany smak. Twoi goście z łatwością poradzą sobie z obsługą, a Ty nie będziesz musiał oddelegowywać pracownika do serwowania napojów i wody.
Dyspenser do napojów postmix nie tylko szybko i łatwo się obsługuje, ale także montuje.
Jakie są wymagania techniczne do montażu dyspensera?
– prąd o mocy 220
– przyłącze bieżącej wody
– butla z gazem CO2
– miejsce na szafce wolnostojącej lub ladzie
Dodatkową wygodą dla tego, kto zdecyduje się na serwowanie napojów z dyspensera, jest z pewnością możliwość zakupu wszystkich niezbędnych produktów w jednym miejscu. W ofercie producenta syropów HMDrinks znajdziesz nie tylko syropy gastronomiczne czy wszystkie potrzebne akcesoria do przygotowania napojów na bazie koncentratu, ale także urządzenie postmix.
Oczywiście możesz także znaleźć dyspenser do napojów na rynku wtórnym lub korzystać z własnego. Wystarczy tylko dokupić odpowiedni rodzaj wtyczki , byś mógł cieszyć się wygodnym serwowaniem napojów na bazie syropów HMDrinks.
Napoje z syropu HMDrinks – zalety serwowania napojów z dyspensera
Serwowanie napojów na bazie syropu gastronomicznego posiada wiele zalet:
- Dyspenser postmix jest wygodny i prosty w obsłudze, dostosowany do samoobsługi
- Napój przygotowany na bazie syropu jest znacznie tańszy od gotowego napoju w butelce i puszce. Cena za litr gotowego napoju na bazie koncentratu to zaledwie 2, 66 zł netto!
- Dyspenser daje możliwość serwowania schłodzonej wody gazowanej i niegazowanej
- Zapewnia gościom hotelowym stały dostęp do wody i napojów
- Serwowanie napojów z dyspensera doskonale sprawdza się przy różnych imprezach i spotkaniach
- Syropy gastronomiczne są wysokoskoncentrowane, co sprawia, że jeden 5-litrowy karton syropu zastępuje 75 półlitrowych butelek gotowego napoju! Zapewnia to nie tylko zwiększenie wolnej przestrzeni w magazynie czy lodówce, ale także zdecydowanie zmniejsza zużycie śmieci i ogranicza koszty
Dyspenser do napojów w Twoim hotelu – co zyskasz
Z dyspenserem do serwowania napojów na bazie syropu zaoszczędzisz:
- czas – syropy HMDrinks dostarczane są kurierem, prosto od producenta, z dnia na dzień. Nie musisz już jechać do hurtowni, dowozić butelek, czyścić ich i układać w magazynie
- pieniądze – korzystając z syropów zapłacisz mniej za napoje, obniżysz koszty odpadów
- przestrzeń – zyskasz więcej miejsca w lodówce i na zapleczu
Dodatkowo skutecznie usprawnisz pracę. Zadbasz o nowoczesny wizerunek. Oferując gościom stały dostęp do świeżych napojów i wody, zapewnisz im komfort, który z pewnością docenią.